Top Categories

Spotlight

today03/11/2022

Nieuws Connect2Trust

Tuinbouwcluster krijgt toegang tot actuele cyberdreigings-informatie door samenwerking Connect2Trust en Cyberweerbaarheidscentrum Greenport

03-11-2022 Toegang tot de meest actuele en relevante dreigingsinformatie is een belangrijke voorwaarde om als ondernemer sneller betere beslissingen te nemen over de digitale veiligheid van je bedrijf. Belangrijke economische sectoren zoals het Nederlandse tuinbouwcluster hebben tot op heden echter nog zeer beperkt toegang hiertoe. Dat is waarom Connect2Trust en [...]

Top Voted
Sorry, there is nothing for the moment.

Aanmeldingsformulier lidmaatschap

Background
share close

Voor deelname aan Connect2Trust kun je kiezen uit drie soorten deelname, die variëren van kosteloos (Zilver),  het worden van één van onze ambassadeurs en meest actieve deelnemers (Platina) of een minder actieve variant (Goud). Jezelf inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina waarna er contact met je wordt opgenomen om je deelname te bevestigen. Meer informatie kun je ook vragen via ons contactformulier.

Zilveren deelnemer

Zilveren deelnemers ontvangen zowel generieke en specifieke dreigingsinformatie van de Nederlandse bronnen van Connect2Trust zoals het NCSC, DIVD en NBIP via het Nederlands Security Meldpunt. Specifieke dreigingsinformatie wordt uit deze bronnen geselecteerd op basis van de gegevens die in het onderstaande formulier zijn ingevuld. Hiermee zijn de zilveren deelnemers verzekerd van de meest kritieke informatie die Connect2Trust ontvangt zodra deze specifiek op hen van toepassing is. Deze informatiedeling verloopt volledig geautomatiseerd en functioneert 24/7 en 365 per jaar. Aanvullend ontvangen zilveren deelnemers ook generieke informatie en hebben zij de mogelijkheid om deel te nemen aan de real-time messaging groep van Connect2Trust. Aan dit zilveren lidmaatschap zijn geen kosten verbonden.

Gouden deelnemer

Gouden deelnemers hebben de toegang tot alle informatiebronnen van Connect2Trust. Na toelating ontvangt de iedere vertegenwoordiger van een gouden deelnemer een persoonlijke login waarmee toegang wordt verkregen tot ons ThreatMatcher platform. Aanvullend op de generieke en specifieke informatie die ook wordt verstrekt aan onze zilveren deelnemers, hebben gouden deelnemers ook toegang tot extra (inter)nationale bronnen en kunnen zij in het ThreatMatcher dashboard de ontvangen informatie visualiseren en op basis van een eigen profiel selecteren om zo effectief prioriteiten te kunnen bepalen. Iedere gouden deelnemer kan, afhankelijk van het aantal medewerkers, 1 tot 2 vertegenwoordigers toegang geven tot dit platform. Diezelfde vertegenwoordigers worden ook uitgenodigd voor de kwartaalbijeenkomsten, de maandelijkse updates en krijgen toegang tot onze andere tools voor online samenwerking en een eigen real-time messaging groep. Ook krijgen gouden deelnemers de mogelijkheid om gebruik te maken van de voordelen vanuit de Cyber Threat Alliance van Connect2Trust. De jaarlijkse bijdrage voor gouden deelname variëren van € 500 (ex. BTW) voor stichtingen en kleine tot middelgrote bedrijven, tot € 2. 500 (ex. BTW) voor grote organisaties met meer dan 250 medewerkers. SME’s met minder dan 5 medewerkers betalen een jaarlijkse bijdrage van € 100 (ex. BTW).

Platina deelnemer

Platina deelnemers zijn de ambassadeurs van Connect2Trust en leveren een actieve bijdrage aan de groei en instandhouding van Connect2Trust. Deze bijdrage kan bestaan uit het leveren van een in-kind bijdrage door een bescheiden inzet van medewerkers bij projecten van Connect2Trust, of door zelf (met andere deelnemers) nieuwe activiteiten te starten in onze tafels waarin actief kan worden samengewerkt rondom specifieke onderwerpen. Hierdoor hebben platina deelnemers ook de mogelijkheid om specifieke diensten (verder) te ontwikkelen zoals in de projecten ThreatConnect en CyberSQUAD. Platina deelnemers die een in-kind bijdrage leveren hebben vanzelfsprekend toegang tot al deze specifieke diensten. Tegelijkertijd kunnen platina deelnemers ook besluiten om gouden en/of zilveren deelnemers de mogelijkheid te bieden om extra diensten af te nemen tegen een aanvullende financiële vergoeding per afgenomen dienst van Connect2Trust.

 

Schrijf je hier in als platina, goud of zilveren deelnemer

Let Op, Mocht het formulier niet werken, probeer het dan nogmaals via Incognito modus of via een andere browser.


Met het klikken op “aanmelden” bevestig ik dat alle gevraagde gegevens naar waarheid heb ingevuld en geef ik de Stichting Connect2Trust toestemming om deze gegevens in de administratie te verwerken zoals vastgelegd in het privacybeleid van de Stichting op grond van de daarin beschreven grondslag voor gegevensverwerking.