Aanmeldingsformulier lidmaatschap

Background
share close

Voor deelname aan Connect2Trust kun je kiezen uit drie soorten deelname, die variëren van kosteloos (Zilver),  het worden van één van onze ambassadeurs en meest actieve deelnemers (Platina) of een minder actieve variant (Goud). Jezelf inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina waarna er contact met je wordt opgenomen om je deelname te bevestigen. Meer informatie kun je ook vragen via ons contactformulier.

Platinum deelnemer

Het platinum deelnemerschap is het meest uitgebreid. Als platina deelnemer hebben twee vertegenwoordigers toegang tot alle bijeenkomsten, events en platformen voor real-time messaging en online samenwerking. Ook krijgt jouw organisatie toegang tot ons ThreatMatcher platform voor threat intelligence waarin wij alle informatie van partijen zoals het NCSC, DIVD en NBIP. Deze informatie wordt samengebracht in ons platform en, aangevuld met andere informatie, weergegeven in ons dashboard. Als platina deelnemer krijgt je ook toegang tot diverse diensten van onze partners die verbonden zijn aan onze projecten als ThreatConnect of die onderdeel uitmaken van onze Cyber Threat Alliance. Een platina deelnemer is ook onze ambassadeur en heeft daarmee de mogelijkheid om zelf (met andere deelnemers) nieuwe activiteiten te starten in onze tafels waarin actief kan worden samengewerkt rondom specifieke onderwerpen. De jaarlijkse kosten voor dit platina lidmaatschap lopen uiteen van € 1.000 tot € 100 (ex. BTW) afhankelijk van de grootte van je organisatie.

Gouden deelnemer

Gouden deelnemers krijgen beperkte toegang tot de bijeenkomsten en de platformen voor real-time messaging en online samenwerking. Wel krijgen deze organisatie dezelfde toegang als de platina deelnemers tot ons ThreatMatcher platform voor threat intelligence. Ook de toegang tot diensten is beperkter: zo kan jouw organisatie niet deelnemen aan het project ThreatConnect, maar kan wel gebruik worden gemaakt van onze Cyber Threat Alliance. Ook is er geen mogelijkheid om zelf activiteiten te starten. Voor dit gouden lidmaatschap vraagt Connect2Trust een jaarlijkse bijdrage van € 500 (ex. BTW).

Zilveren deelnemer

Zilveren deelnemers krijgen geen toegang tot de bijeenkomsten, platformen en projecten van Connect2Trust. Wel worden zij geïnformeerd zodra er gegevens direct op hen van toepassing zijn zoals kan worden afgeleid uit de gegevens die in het onderstaande formulier zijn ingevuld. Hiermee zijn de zilveren deelnemers wel verzekerd van de meest kritieke informatie die Connect2Trust ontvangt van partijen zoals het NCSC, DIVD en NBIP. Ook zullen zilveren deelnemers worden uitgenodigd voor events die toegankelijk zijn voor alle deelnemers. Aan dit zilveren lidmaatschap zijn geen kosten verbonden.

 

Schrijf je hier in als platina, goud of zilveren deelnemer

 

Met het klikken op “submit” bevestig ik dat alle gevraagde gegevens naar waarheid heb ingevuld en geef ik de Stichting Connect2Trust toestemming om deze gegevens in de administratie te verwerken zoals vastgelegd in het privacybeleid van de Stichting op grond van de daarin beschreven grondslag voor gegevensverwerking.