Top Categories

Spotlight

today03/11/2022

Nieuws Connect2Trust

Tuinbouwcluster krijgt toegang tot actuele cyberdreigings-informatie door samenwerking Connect2Trust en Cyberweerbaarheidscentrum Greenport

03-11-2022 Toegang tot de meest actuele en relevante dreigingsinformatie is een belangrijke voorwaarde om als ondernemer sneller betere beslissingen te nemen over de digitale veiligheid van je bedrijf. Belangrijke economische sectoren zoals het Nederlandse tuinbouwcluster hebben tot op heden echter nog zeer beperkt toegang hiertoe. Dat is waarom Connect2Trust en [...]

Top Voted
Sorry, there is nothing for the moment.

Bijdragen aan Connect2Trust?

Background
share close

Connect2Trust is een groeiende stichting met een breed scala aan activiteiten, georganiseerd door vrijwilligers. Lijkt het je leuk om aan deze activiteiten bij te dragen, lees dan verder (en meld je aan!).

De activiteiten van Connect2Trust zijn mogelijk dankzij een groeiende groep van vrijwilligers waaronder stagiairs. Zowel ervaren experts als studenten helpen om Connect2Trust verder te ontwikkelen. Zij zetten zich in op bijvoorbeeld de doorontwikkeling van ons ThreatMatcher platform, of helpen met het organiseren van het jaarlijkse cyberSQUAD event. Door ‘nieuw’ en ‘ervaren’ aan elkaar te koppelen en door mensen uit verschillende organisaties samen te brengen, dragen we bij aan Connect2Trust en aan de ontwikkeling van haar vrijwilligers en de community.

Omdat de deelnemers van Connect2Trust locaties over de hele wereld hebben, delen we dreigingsinformatie buiten Nederland. Ambassadeurs zijn onze voelsprieten in het buitenland. Dit zijn mensen die Connect2Trust vertegenwoordigen in het buitenland, omdat ze daar wonen of omdat ze specifieke kennis van een land bezitten. Denk hierbij aan de wetten en regels of met welke (overheids)organisaties Connect2Trust te maken kan krijgen.

In ons organisatieoverzicht vindt je een overzicht van onze experts en het bestuur die ook allemaal vrijwilliger zijn. Lijkt het je leuk om aan een activiteit bij te dragen? Neem dan contact met ons op via bestuur@connect2trust.nl zodat we kunnen onderzoeken wat er bij je interesse past en/of we je kunnen koppelen aan een expert. We weten dat vrijwilliger zijn naast je werk of studie komt, hier wordt de inspanning op afgestemd.

We hopen dat je een onderdeel wordt van onze (inter)nationale Connect2Trust community en dat we je volgend jaar zien bij CyberSQUAD!

 

* Sommige werkgevers hebben een programma voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit houdt in dat je als vrijwilliger onder werktijd tijd mag besteden aan een non-profit stichting zoals Connect2Trust.

* Bestaande Gouden deelnemers van Connect2Trust krijgen bij inzet van één of meerdere vrijwilligers korting op hun jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage.