Top Categories

Spotlight

today25/08/2021

Nieuws Connect2Trust

Connect2Trust geeft advies inzake voorstellen nieuwe cyberweerbaarheids- wetgevingen

Op 22 augustus heeft de Stichting Connect2Trust haar advies gegeven aan twee nieuwe wetsvoorstellen m.b.t. cyberweerbaarheid. Het eerste voorstel is gedaan door het Ministerie van Justitie & Veiligheid en gaat over de voorgestelde wijzigingen in de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen, het tweede voorstel is gedaan door het Ministerie van [...]

Top Voted
Sorry, there is nothing for the moment.

ZeroCopter

Background
share close

Zerocopter maakt de digitale wereld veiliger. Zij stellen u in staat om met vertrouwen gebruik te maken van de vaardigheden van ‘s werelds meest deskundige ethische hackers voor het beveiligen van uw applicaties. Zij verwijderen de donkere sluier die de wereld van hacken bedekt. Voor de klanten van Zerocopter is hacken niet langer een synoniem voor gegevensdiefstal. Het betekent rigoureus testen van hun soft- en hardware om al zijn kwetsbaarheden te verwijderen.

Zerocopter is van mening dat online beveiliging niet alleen draait om het implementeren van slimme technologie. Het gaat om het werken met de juiste mensen, het verzamelen van insider intelligence en het vermogen om alle processen af te stemmen op uw doelen. Zerocopter biedt directe toegang tot de beste beveiligingsexpertise en -tools, zodat organisaties gelijke tred kunnen houden met ‘de andere kant’. Op deze manier maken ze de digitale wereld veiliger voor hun klanten en de keten van hun klanten.