Top Categories

Spotlight

today03/04/2021

Nieuws Connect2Trust

Connect2Trust aangewezen als schakelorganisatie binnen landelijk dekkend stelsel

Stichting Connect2Trust is door het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) benoemd als schakelorganisatie (OKTT) binnen het landelijk dekkend stelsel. Connect2Trust biedt een platform aan waarop deelnemende partijen veilig informatie op het gebied van digitale veiligheid met elkaar en gespecialiseerde cybersecuritypartijen kunnen delen. [...]

Top Voted
Sorry, there is nothing for the moment.

ZeroCopter

Background
share close

Zerocopter maakt de digitale wereld veiliger. Zij stellen u in staat om met vertrouwen gebruik te maken van de vaardigheden van ‘s werelds meest deskundige ethische hackers voor het beveiligen van uw applicaties. Zij verwijderen de donkere sluier die de wereld van hacken bedekt. Voor de klanten van Zerocopter is hacken niet langer een synoniem voor gegevensdiefstal. Het betekent rigoureus testen van hun soft- en hardware om al zijn kwetsbaarheden te verwijderen.

Zerocopter is van mening dat online beveiliging niet alleen draait om het implementeren van slimme technologie. Het gaat om het werken met de juiste mensen, het verzamelen van insider intelligence en het vermogen om alle processen af te stemmen op uw doelen. Zerocopter biedt directe toegang tot de beste beveiligingsexpertise en -tools, zodat organisaties gelijke tred kunnen houden met ‘de andere kant’. Op deze manier maken ze de digitale wereld veiliger voor hun klanten en de keten van hun klanten.