Top Categories

Spotlight

today22/12/2020

Nieuws Kai Schut

Cybersprint slaat handen ineen met Connect2Trust

Den Haag – Cybersecuritybedrijf Cybersprint heeft op 1 december 2020 de richtlijnen ondertekend als nieuwe partner van de Stichting Connect2Trust. Deze samenwerking brengt de expertise van Cybersprint op het gebied van cybersecurity samen met de gerelateerde vraagstukken die spelen bij de deelnemers aan Connect2Trust en de ketens waaraan zij digitaal [...]

Top Voted
Sorry, there is nothing for the moment.

ZeroCopter

Background
share close

Zerocopter maakt de digitale wereld veiliger. Zij stellen u in staat om met vertrouwen gebruik te maken van de vaardigheden van ‘s werelds meest deskundige ethische hackers voor het beveiligen van uw applicaties. Zij verwijderen de donkere sluier die de wereld van hacken bedekt. Voor de klanten van Zerocopter is hacken niet langer een synoniem voor gegevensdiefstal. Het betekent rigoureus testen van hun soft- en hardware om al zijn kwetsbaarheden te verwijderen.

Zerocopter is van mening dat online beveiliging niet alleen draait om het implementeren van slimme technologie. Het gaat om het werken met de juiste mensen, het verzamelen van insider intelligence en het vermogen om alle processen af te stemmen op uw doelen. Zerocopter biedt directe toegang tot de beste beveiligingsexpertise en -tools, zodat organisaties gelijke tred kunnen houden met ‘de andere kant’. Op deze manier maken ze de digitale wereld veiliger voor hun klanten en de keten van hun klanten.