Top Categories

Spotlight

today25/08/2021

Nieuws Connect2Trust

Connect2Trust geeft advies inzake voorstellen nieuwe cyberweerbaarheids- wetgevingen

Op 22 augustus heeft de Stichting Connect2Trust haar advies gegeven aan twee nieuwe wetsvoorstellen m.b.t. cyberweerbaarheid. Het eerste voorstel is gedaan door het Ministerie van Justitie & Veiligheid en gaat over de voorgestelde wijzigingen in de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen, het tweede voorstel is gedaan door het Ministerie van [...]

Top Voted
Sorry, there is nothing for the moment.

SIDN Fonds

Background
share close

Het internet is van grote waarde voor onze maatschappij. Het biedt volop mogelijkheden voor nieuwe toepassingen met zowel economische als maatschappelijke meerwaarde. Aan de andere kant maakt de afhankelijkheid van internet ons ook kwetsbaar. De hoogste tijd om nu in te zetten op een sterk internet voor iedereen.

Daarom ondersteunt SIDN fonds innovatieve internetprojecten die bijdragen aan een sterker, veiliger internet, vaardige internetgebruikers en waardevolle initiatieven voor onze maatschappij. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor de raad van advies, samengesteld uit experts en vertegenwoordigers van de Nederlandse internetgemeenschap.

Het SIDN Fonds ondersteunt projecten met lef, disruptieve potentie en maatschappelijke impact.

Meer informatie over het SIDN Fonds leest u via de website.