Partners

Background
share close

Stichting Connect2Trust werkt samen met de volgende partners:

Nationaal Cyber Security Centrum

Nationaal Cyber Security Centrum

Als expert werkt het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) aan een digitaal veilig Nederland. De digitale infrastructuur is van levensbelang: voor het betalingsverkeer, schoon water uit de kraan en om de voeten droog te houden. Het NCSC heeft 3 hoofdtaken. Lees hier meer over het NCSC.

Digital Trust Center

Digital Trust Center

Eind 2017 is het ministerie van Economische Zaken en Klimaat samen met het ministerie van Justitie en Veiligheid gestart met het programma ‘Digital Trust Centre’ (DTC). Het DTC heeft als missie bedrijven weerbaarder maken tegen cyberdreigingen. Het DTC heeft 2 hoofdtaken: Lees hier meer over het DTC.

Computer Incident Response Center Luxembourg (CIRCL)

Computer Incident Response Center Luxembourg

Het Computer Incident Response Center Luxembourg (CIRCL) is een door de overheid gestimuleerd initiatief dat is ontworpen om een systematische responsfaciliteit te bieden tegen computerbeveiligingsbedreigingen en incidenten. Lees hier meer over het CIRCL.

DIVD

Dutch Institute for Vulnerability Disclosure

DIVD is een platform voor beveiligingsonderzoekers om kwetsbaarheden te melden, ondersteund door vrijwilligers.  Lees hier meer over het DIVD.

Zerocopter

Zerocopter maakt de digitale wereld veiliger. Zij stellen u in staat om met vertrouwen gebruik te maken van de vaardigheden van ‘s werelds meest deskundige ethische hackers voor het beveiligen van uw applicaties. Zij verwijderen de donkere sluier die de wereld van hacken bedekt. Voor de klanten van Zerocopter is hacken niet langer een synoniem voor gegevensdiefstal. Het betekent rigoureus testen van hun soft- en hardware om al zijn kwetsbaarheden te verwijderen.  Lees hier meer over Zerocopter.

Nationale Beheersorganisatie Internet Providers

Individuele internetproviders moeten voldoen aan wettelijke vereisten en zorgen voor afdoende bescherming tegen veiligheidsrisico’s. Maar soms is het juist slimmer om zaken samen te regelen. Om die reden is in 2002 de Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) opgericht. Lees hier meer over het NBIP.