Top Categories

Spotlight

today03/11/2022

Nieuws Connect2Trust

Tuinbouwcluster krijgt toegang tot actuele cyberdreigings-informatie door samenwerking Connect2Trust en Cyberweerbaarheidscentrum Greenport

03-11-2022 Toegang tot de meest actuele en relevante dreigingsinformatie is een belangrijke voorwaarde om als ondernemer sneller betere beslissingen te nemen over de digitale veiligheid van je bedrijf. Belangrijke economische sectoren zoals het Nederlandse tuinbouwcluster hebben tot op heden echter nog zeer beperkt toegang hiertoe. Dat is waarom Connect2Trust en [...]

Top Voted
Sorry, there is nothing for the moment.

Partners

Background
share close

Stichting Connect2Trust werkt samen met de volgende partners:

 

Nationaal Cyber Security Centrum

Nationaal Cyber Security Centrum

Als expert werkt het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) aan een digitaal veilig Nederland. De digitale infrastructuur is van levensbelang: voor het betalingsverkeer, schoon water uit de kraan en om de voeten droog te houden. Het NCSC heeft 3 hoofdtaken. Lees hier meer over het NCSC.

Digital Trust Center

Digital Trust Center

Eind 2017 is het ministerie van Economische Zaken en Klimaat samen met het ministerie van Justitie en Veiligheid gestart met het programma ‘Digital Trust Centre’ (DTC). Het DTC heeft als missie bedrijven weerbaarder maken tegen cyberdreigingen. Het DTC heeft 2 hoofdtaken: Lees hier meer over het DTC.

Computer Incident Response Center Luxembourg (CIRCL)

Computer Incident Response Center Luxembourg

Het Computer Incident Response Center Luxembourg (CIRCL) is een door de overheid gestimuleerd initiatief dat is ontworpen om een systematische responsfaciliteit te bieden tegen computerbeveiligingsbedreigingen en incidenten. Lees hier meer over het CIRCL.

DIVD

Dutch Institute for Vulnerability Disclosure

DIVD is een platform voor beveiligingsonderzoekers om kwetsbaarheden te melden, ondersteund door vrijwilligers.  Lees hier meer over het DIVD.

 

Nationale Beheersorganisatie Internet Providers

Individuele internetproviders moeten voldoen aan wettelijke vereisten en zorgen voor afdoende bescherming tegen veiligheidsrisico’s. Maar soms is het juist slimmer om zaken samen te regelen. Om die reden is in 2002 de Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) opgericht. Lees hier meer over het NBIP.

Platform voor InformatieBeveiliging 

Het Platform voor InformatieBeveiliging (PvIB) is hét kenniscentrum op het gebied van Informatiebeveiliging in Nederland.

 


Security Delta

Security Delta (HSD) is hét nationale veiligheidscluster. Zo’n 275 bedrijven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen werken er samen om het verschil te maken in de veiligheid van onze digitaliserende samenleving.

Nederlands Security Meldpunt

Het Nederlands Security Meldpunt is gerealiseerd door zes stichtingen (AbuseIO, AmsIX, Connect2Trust, DIVD, NBIP, SurfCERT) die zich al vele jaren bezighouden met het vergroten van de cyberweerbaarheid in Nederland.