Top Categories

Spotlight

today25/08/2021

Nieuws Connect2Trust

Connect2Trust geeft advies inzake voorstellen nieuwe cyberweerbaarheids- wetgevingen

Op 22 augustus heeft de Stichting Connect2Trust haar advies gegeven aan twee nieuwe wetsvoorstellen m.b.t. cyberweerbaarheid. Het eerste voorstel is gedaan door het Ministerie van Justitie & Veiligheid en gaat over de voorgestelde wijzigingen in de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen, het tweede voorstel is gedaan door het Ministerie van [...]

Top Voted
Sorry, there is nothing for the moment.

Connect2Trust geeft advies inzake voorstellen nieuwe cyberweerbaarheids- wetgevingen

Nieuws Connect2Trust today25/08/2021

Background
share close

Op 22 augustus heeft de Stichting Connect2Trust haar advies gegeven aan twee nieuwe wetsvoorstellen m.b.t. cyberweerbaarheid. Het eerste voorstel is gedaan door het Ministerie van Justitie & Veiligheid en gaat over de voorgestelde wijzigingen in de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen, het tweede voorstel is gedaan door het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat en gaat over een nieuwe wet die de Digitale Weerbaarheid bij bedrijven moet bevorderen. De reactie aan het Ministerie van Justitie & Veiligheid is te lezen op de consultatiewebsite (link: https://www.internetconsultatie.nl/wijzigingwbni/reactie/8b7db76c-cdd8-40ab-a2b8-2daf1be6a895). Omdat het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat de reacties pas na de consultatie plaatst, heeft Connect2Trust in het kader van transparante besluitvorming, deze reactie aan dit nieuwsbericht toegevoegd.

Written by: Connect2Trust

Previous post

Similar posts

Nieuws Connect2Trust / 25/08/2021

Connect2Trust geeft advies inzake voorstellen nieuwe cyberweerbaarheids- wetgevingen

Op 22 augustus heeft de Stichting Connect2Trust haar advies gegeven aan twee nieuwe wetsvoorstellen m.b.t. cyberweerbaarheid. Het eerste voorstel is gedaan door het Ministerie van Justitie & Veiligheid en gaat over de voorgestelde wijzigingen in de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen, het tweede voorstel is gedaan door het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat en ...

Read more trending_flat