Top Categories

Spotlight

today25/08/2021

Nieuws Connect2Trust

Connect2Trust geeft advies inzake voorstellen nieuwe cyberweerbaarheids- wetgevingen

Op 22 augustus heeft de Stichting Connect2Trust haar advies gegeven aan twee nieuwe wetsvoorstellen m.b.t. cyberweerbaarheid. Het eerste voorstel is gedaan door het Ministerie van Justitie & Veiligheid en gaat over de voorgestelde wijzigingen in de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen, het tweede voorstel is gedaan door het Ministerie van [...]

Top Voted
Sorry, there is nothing for the moment.

Connect2Trust gaat samenwerken met Dutch Cyber Warfare Community

Nieuws Connect2Trust today21/05/2021

Background
share close

Al meer dan 10 jaar zijn is de Dutch Cyber Warfare Community (DCWC) aan de weg aan het timmeren om Nederland digitaal veilig te maken door een sterk sociaal netwerk te creëren, en met toonaangevende sprekers om het kennisniveau nog verder omhoog te brengen. 

In de afgelopen jaren is binnen het DCWC-bestuur (veelvuldig de wens en ambitie uitgesproken om meer met DCWC te doen, vóór de leden, mét de leden en vooral natuurlijk ook voor de Nederlandse samenleving als geheel. Meerdere van De DCWC deelnemers zijn, namens hun organisaties, ook actief bij de Connect2Trust. Dit was door DCWC aanleiding om in gesprek te gaan met het bestuur van Connect2Trust (Raymond Bierens en Gunther Cleijn) in gesprek te gaan. Al snel bleek dat de oprichtende filosofieën zeer op elkaar gelijken, evenals de wil en drive om zich in te zetten en het verschil te maken. We hebben daarom besloten om actief op zoek te gaan naar mogelijkheden om elkaar te versterken middels een officieel partnerschap.

Samen gaan we kijken welke activiteiten we in dit partnership zullen gaan uitvoeren, maar dat we ‘meer bij elkaar over de vloer zullen komen’ is hiermee wel een zekerheid. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van ontwikkelingen middels de bekende kanalen.

De link naar het artikel op de website van DCWC is: https://www.dcwc.nl/dcwc/dutch-cyber-warfare-community-gaat-samenwerken-met-stichting-connect2trust/

Written by: Connect2Trust

Previous post

Similar posts

Nieuws Connect2Trust / 25/08/2021

Connect2Trust geeft advies inzake voorstellen nieuwe cyberweerbaarheids- wetgevingen

Op 22 augustus heeft de Stichting Connect2Trust haar advies gegeven aan twee nieuwe wetsvoorstellen m.b.t. cyberweerbaarheid. Het eerste voorstel is gedaan door het Ministerie van Justitie & Veiligheid en gaat over de voorgestelde wijzigingen in de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen, het tweede voorstel is gedaan door het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat en ...

Read more trending_flat